Edit Content

Menu

Sådan virker Orderly
Fordele ved Orderly
Priser
Hvad er en Nærboks?
Orderly’s Shop
Q&A
Blog & artikler

Sådan sender du

Ud til nye ejere

Sådan sender du

Orderly fjerner alt besværet ved salg. Det eneste du skal gøre er at give os dine ting på en af tre måder

01

Stil dine ting i nærmeste Nærboks 

 

Hvis du bor i hovedstadsområdet kan du stille de ting du gerne vil sælge i nærmeste Nærboks (Postnords pakkebokse). Du kan finde den nærmeste i vores app. Der kan være en hel flyttekasse eller et IKEA-net i boksen. Vi ved at tingene kommer fra dig, når du booker boksen via vores app.

Det første du skal gøre er at downloade vores app og herefter booke nærmeste Nærboks, når du er klar. Herefter har du til kl. 23.59 samme dag til at stille tingene i boksen. Du skal ikke bruge en kode eller andet: du går bare ned til boksen og trykker “Åben nærboks” i appen. Så åbner skabet og du kan komme dine ting ind. Til sidst lukker du skabet. Det er alt. Så henter vi dine ting og får dem gjort klar i løbet af 5-20 hverdage, afhængig af hvor travlt vi har.

 

02

Send dine ting til os med GLS

 

Bor du uden for hovedstadsområdet kan der være langt til både vores Nærbokse og til Slangerup. Men fortvivl ikke – alle kan sende til os via GLS for samme pris som aflevering i nærboks (50 kr).  

 

Du booker og betaler for en GLS forsendelse direkte i appen. Du får ikke brug for en printer – appen genererer en QR-kode som du bare skal vise i GLS-butikken. Så printer de en fragtlabel til dig mens du venter.

 

Bemærk at GLS kan være ret hårde ved pakkerne. Dine ting skal derfor pakkes rigtig godt ind og eventuel ekstra plads i kassen skal fyldes, så tingene ikke kan vælte rundt. Vi tager desværre ikke ansvar for ting som er gået i stykker med GLS på vej til os. 

03

Kom med dine ting til os i Slangerup

Du kan også komme forbi vores kontor i Slangerup med dine ting. Så er leveringen selvsagt helt gratis. Om du har én eller 50 kasser står vi klar til at tage i mod. Det kræver kun at vi aftaler et tidspunkt. Skriv til os på support@orderly.dk eller ring 23 42 76 42, så finder vi ud af det. Vores adresse er


Orderly

Industrivej 3

3550 Slangerup